fbpx
image/svg+xml

Termeni și condiții

Prin prezenta se aduc la cunoștință termenii și condițiile de participare cu privire la care vă dați acceptul în momentul rezervării unei misiuni într-o cameră tematică de Escape Room cu Realitate Augmentată.

• Rezervările se pot face telefonic sau online. În ambele cazuri, rezervarea va fi confirmată printr-un e-mail care conține informațiile necesare pentru clienți. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm sa ne contactați telefonic la 0752ESCAPE, 0725ESCAPE  sau prin e-mail la contact@escapereality.ro.

• Rezervările plătite pot fi reprogramate gratuit într-un interval de timp similar, cu până la 48 de ore înainte de joc, dacă ne anunțați. Dacă doriți să reprogramați o rezervare neplătită, putem face asta pentru voi, dați-ne un semn. Dacă faceți o rezervare fără a plăti și nu puteți veni, anunțați-ne. Dacă doriți să anulați o rezervare plătită, vă putem restitui 75% din valoare, dacă ne anunțați cu cel puțin 48 de ore înainte de startul misiunii. Nu putem oferi rambursări pentru anulările efectuate cu mai puțin de 48 de ore înainte de joc.

• Nu este permis accesul clienților sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri, ne rezervăm dreptul de a selecta clienții și a anula sau întrerupe imediat jocul, fără rambursarea contravalorii acestuia. Nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta EscapeReality. Fumatul este strict interzis în incinta EscapeReality, dar avem locuri pentru fumat, în exterior.

• Participanții înțeleg și acceptă faptul că, pe durata jocului, vor fi sub supraveghere audio-video, pentru a putea fi ajutați să completeze jocul și pentru situații cauzate de probleme de sănătate sau de siguranța participanților.

• Participanții la escape room înțeleg și acceptă faptul că, pe durata jocului, fotografiatul și filmatul sunt strict interzise în interiorul camerei de joc. În caz de nerespectare a acestei reguli, jocul va fi întrerupt imediat, fără rambursarea contravalorii acestuia. Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiil confidențiale.

• Misiunile EscapeReality se bazează pe inteligență și intuiție, pe deducție logică și rațională, nu necesită abilități sau cunostințe speciale. Nu este necesară utilizarea forței și violența față de decoruri și obiecte este interzisă. Soluțiile puzzle-urilor nu implică distrugerea decorului, obiectelor, a instalațiilor electrice, de încălzire, de iluminare sau de supraveghere.

• Misiunile nu sunt recomandate persoanelor care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă, epilepsie sau alte condiții medicale incompatibile cu jocul. Astfel de persoane sunt sfătuite sa nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o va face pe propria răspundere. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventuale probleme cauzate de participarea la joc a persoanei respective.

• Decorurile și obiectele din camere au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare: camerele nu conțin elemente dăunătoare pentru participanți. Nu avem prize vizibile și electronica este protejată. Ușile și compartimentele secrete sunt securizate cu curent de voltaj mic. Nu sunteți încuiați în camere și puteți ieși oricând vă doriți, având în plus, ca măsură de siguranță, butoane de panică. Dacă aveți probleme de sănătate de care sunteți conștienți, spuneți-ne și vom afla împreună dacă o cameră este sigură pentru voi. Efortul fizic necesar este minim, dar unele camere au lumini și sunete care pot declanșa anumite condiții. Facem tot ce ne stă în putere să ne asigurăm că sunteți în siguranță după ce ne călcați pragul.

• Bunurile personale precum: telefoane mobile, chei, genți, ghiozdane, cărți, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de înregistrare audio sau video vor fi lăsate în vestiarele cu lacăt special amenajate pentru participanți și care se află sub supraveghere video.

• Daunele intenționate sau deteriorările produse decorului sau obiectelor din cameră, altor elemente din cameră sau camerei în sine, în timpul jocului, duc la întreruperea imediată a jocului, fără rambursarea contravalorii achitate. În funcție de daune, participanții care le-au provocat vor trebui să plătească contravaloarea acestora și despăgubiri pentru durata reparațiilor, pentru jocurile altor participanți ce nu se vor putea desfășura din acest motiv. Acest concept fiind un joc de echipă, răspunderea pentru toate pagubele produse în timpul jocului este solidară tuturor participanților care se află în cameră la momentul producerii daunelor.

• În caz de nerespectare a prezentelor termene și condiții, ori a regulilor de conduită explicate în cadrul instructajului, ne rezervăm dreptul ca, în funcție de situație, să nu permitem accesul în camere, sa întrerupem jocul fără rambursarea contravalorii acestuia, ori să începem demersurile legale necesare.

• Este necesar să ajungeți cu aproximativ 15 minute mai devreme înainte de ora la care aveți rezervarea confirmată și intrarea în camere, pentru a lua parte la instructajul necesar pentru participarea la escape room. Jocurile vor începe exact la ora menționată și se vor termina în 60 de minute. Avem nevoie de timp să pregătim misiunile și pentru echipele care urmează. Dacă nu există o rezervare după, în cazuri speciale, cand o echipă este foarte aproape de final, putem prelungi timpul alocat. Dacă veți întârzia și urmează o altă echipă după voi, asta va însemna că ei intră la timp și echipa voastră va avea mai puțin timp la dispoziție.

• Recomandăm jocurile noastre pentru toți cei care au peste 14 ani. Pentru minori este necesar acordul unui părinte sau o persoană care își va asuma responsabilitatea pentru aceștia. În condiții speciale primim și participanți mai tineri, dar însoțiți de adulți care să îi supervizeze.

• Durata participării la eveniment este de 60 de minute, indiferent de context. Începerea jocului prin instructaj sau intrarea în cameră atrage dupa sine nerambursarea costului.

• Orice participant este de acord, pe propria răspundere, că va respecta instrucțiunile și că nu va acționa astfel încât să pună în pericol sănătatea fizică sau psihică a celorlalți participanți sau a sa.

• Prin rezervarea unui escape room, clienții sunt de acord că au înțeles conceptul și conținutul acestui tip de eveniment.

• Orice element din experiența EscapeReality (de la site, joc și până la instructaj și aplicația de Realitate Augmentată) este proprietatea intelectuală a S.C. EXTENDED REALITY ESCAPE ROOMS S.R.L., și nu va fi înregistrat sau dezvăluit.

• Participanții sunt de acord să nu dezvăluie sub nici o formă, offline sau online, direct sau prin interpuși, detalii legate de găsirea indiciilor și rezolvarea misiunilor în camerele EscapeReality, înțelegând că în cazul în care fac acest lucru, vor suporta consecințele acțiunilor lor, prin care aduc prejudicii.

Pentru informații legate de politicile EscapeReality, puteți citi detalii în paginile dedicate acestora:

Politica de confidențialitate
Politica de supraveghere video
Politica GDPR (prelucrarea datelor personale)
Politica privind cookie-urile

Pentru alte aspecte legate de desfășurarea jocului, aveți informații suplimentare în pagina Întrebări.