fbpx
image/svg+xml

Joacă-te cu timpul, în escape rooms cu o aplicație proprie de realitate augmentată.​​

Joacă-te cu timpul, în escape rooms cu o aplicație proprie de realitate augmentată.​

Noi suntem Agenția Liniilor Temporale. Voi sunteți noii noștri recruți.

Ca agenți, veți fi trimiși în misiuni și veți explora diverse linii cronologice. Puteți vedea trecutul îndepărtat sau viitorul. Ori să călătoriți în realități alternative, căutând artefacte, corectând erori temporale în întreg Multiversul. Veți opri călătorii în timp neautorizate și veți restabili ordinea. Sau ați făcut asta deja?

O aventură cum n-ați mai avut, cu o imersiune totală. Călătorește în timp alături de prieteni, membri ai familiei, colegi sau la o întâlnire. Oricine poate salva Universul.

Ce trebuie să știi

Koru-double-bold

Camerele noastre sunt gândite pentru echipe de la 2 la 6 oameni, indiferent de experiența avută cu alte escape rooms. Zona de așteptare e transformată în muzeu interactiv, cu exponate reale, augmentate digital, alături de care te poți fotografia și filma.

Toki-adze-bold

Ca membri ai Agenției, noii agenți vor fi transportați în timp și spațiu, corectând modificări făcute de călători în timp neautorizați. Misiunea principală a tuturor agenților este de a păstra coeziunea sistemului de Universuri Alternative și de a împiedica nașterea altora.

Pikorua-triple-bold

Vi se vor pune la dispoziție obiectivele fiecărei misiuni, în funcție de perioadă, dar și unelte cu care puteți analiza trecutul sau viitorul.

NU TE-AM CONVINS ÎNCĂ?

Iată 10 motive pentru a ne vizita camerele de escape

air-black

Veți avea parte de o experiență incredibilă

Vă ajutăm să uitați de necazurile zilnice, intrând în lumi noi, atât ca participanți, dar și ca spectatori. Veți fi actorii principali și veți da formă realității, influențând trecutul, prezentul și viitorul tuturor oamenilor. Sperăm că veți aprecia jocurile și indiciile noastre inedite.

arsenic-black

Încearcă următorul pas făcut de escape rooms: realitatea extinsă

Agenția vă primește cu decoruri reale spectaculoase, aflate în toate camerele. Dincolo de asta, veți găsi un strat în plus de realitate digitală, augmentând povestea în care vă aflați. Nu e vorba de realitate virtuală, așa că veți fi liberi de constrângeri, folosind aplicația noastră de realitate augmentată.

bismuth-black

Avem jocuri pentru toți, începători sau avansați

După ce am vizitat zeci de escape rooms și am jucat sute de jocuri video bazate pe puzzleuri, am vrut să le oferim agenților noștri o provocare și o experiență deosebită. În același timp, ne asigurăm că își petrec timpul într-un mod plăcut, chiar dacă sunt experți sau încearcă un escape room pentru prima oară.

Earth-Black

Camerele noastre sunt în întregime originale

Multe camere de evadare folosesc (legal sau nu) conținut din filme, cărți sau jocuri celebre. Am vrut să dovedim că vă putem oferi ceva spectaculos, fără a copia sau a încălca drepturi de autor. Asta începe chiar pe acest site, cu ilustrații și poveste bazate pe conținutul camerelor, dar continuă apoi cu fiecare mic detaliu legat de Agenția Liniilor Temporale.

Fire-Black

Scene tematice special construite

Gândește-te la un decor de film. Imaginează-ți o dioramă de muzeu. Combină-le cu o scenă de teatru și o să ai o idee despre nivelul de detalii pe care o să-l trăiești direct. Fiecare obiect a fost construit pentru a se potrivi în tematică și în perioada în care vei călători. Camera de așteptare și recepția au și ele locuri speciale, unde puteți face fotografii augmentate, alături de personaje reale și digitale, numai bune de arătat pe rețele sociale.

gold-black

Folosim cea mai recentă tehnologie

Veți intra în camere cu gadgeturile noastre și le veți lăsa pe ale voastre afară, pentru a nu interfera cu alte linii de timp (și cu senzorii sensibili pe care îi folosim). Vă veți putea păstra telefoanele la încărcat, în dulăpioare închise, împreună cu alte obiecte.

Saturn-bold

Implică-te în povești care se leagă

În loc de a avea camere fără legătură și lipsite aproape total de poveste, credem că am obținut un echilibru între scenarii de sine stătătoare și un Univers amplu, în care se petrec toate acestea. Puteți încerca doar o cameră și să încheiați un capitol. Puteți și să le jucați pe toate, în orice ordine, pentru a avea un tablou complet al narativei.

phstone-black

Antrenament pentru minte și distracție

Buna dispoziție este importantă. Dincolo de asta, camerele noastre au componente istorice și educaționale, cu elemente similare unor muzee interactive. Veți afla fapte mai puțin cunoscute, din diferite perioade istorice, apoi veți folosi aceste informații drept indicii care să vă ajute să rezolvați enigme, în timpul călătoriilor voastre prin timp.

platinum-black

Ajungeți ușor în locația noastră centrală

Amplasarea este un aspect care contează și suntem conștienți de asta. Nu ne dorim să pierdeți ore pe drumul către noi, așa că am încercat să fim aproape de noduri de transport și cât mai aproape de centrul orașului. Prin parteneriate cu alte locații de divertisment, vă putem oferi recomandări și uneori cupoane de reduceri, către locuri unde puteți mânca sau bea ceva bun, în zona noastră. Dacă vizitați orașul, vă dăm informații despre locuri unde puteți rămâne peste noapte sau destinații turistice, în cazul în care vă faceți planuri care să ne includă. Mai multe detalii în pagina de Contact.

phosphorous-black

Ne prețuim agenții și vrem să-i ajutăm

Voi sunteți resursa noastră cea mai importantă. Scopul nostru principal este să vă simțiți bine interacționând cu noi, începând cu prima voastră vizită pe site. Dacă vă putem ajuta cu orice informații, dați-ne de veste. Am notat câteva răspunsuri la întrebări frecvente pe care le-am primit, într-o pagină în care adăugăm conținut pe măsură ce devine relevant. Dacă e ceva neclar, cu un răspuns către voi îi putem ajuta și pe alții. Dacă vrei la rândul tău să ne ajuți, poți să ne dai un “like”, o notă maximă și să lași un testimonial sincer pe conturile noastre sociale.